Lediga tjänster


Lassfolks Plåtslageri AB söker kvalificerad personal. Se nedan för tjänsterna som vi rekryterar till just nu.

Lassfolks Plåtslageri AB är ett kvalificerat entreprenadföretag inom byggnadsplåtslageri. Sedan starten har kvalité och hög fackmannamässig kompetens varit självklar då större delen av våra arbeten ställer höga krav på hantverket. Vi utför takplåtslageri i vanlig stålplåt, koppar, aluzink och andra kvalificerade material. Lassfolk har en arbetsstyrka med takplåtslagare som klarar av alla svårigheter som kan uppstå i samband med takplåtslageriet. Företaget har en gedigen maskinpark med 3 m maskiner vilket ger oss möjlighet till rationell tillverkning. Därtill har vi också de erforderliga maskiner som vid behov kan förflyttas ut på arbetsplatsen för att där kunna utföra den mest rationella entreprenadverksamheten. 

Företaget expanderar och vi söker:


Plåtslagare

Som plåtslagare hos Lassfolks Plåtslageri kommer du att arbeta ute hos våra kunder i hela Stockholmsområdet. Du kommer att arbeta självständigt på vissa projekt och vid större uppdrag arbetar vi i team.

Som person är du trygg och självgående i din yrkesroll och är inte rädd för att ta egna initiativ. Du trivs bra med att arbeta självständigt men även med att samarbeta med andra vid arbete i grupp. Vi söker dig som har tidigare erfarenhet av att ha arbetat som plåtslagare. Jobbet kräver att du behärskar svenska i både tal och skrift och att du har körkort för bil.

Vi erbjuder dig en tjänst hos ett stabilt företag där vi värnar om våra anställda. 

Du erbjuds marknadsmässig lön och att arbeta med frihet under ansvar. 

Ansök nu

I denna rekrytering samarbetar vi med Karisma Rekrytering AB, kontaktperson Kurt Ståhl, tel 0739-465 805. Vi kommer att göra intervjuer löpande så sänd in din ansökan snarast möjligt. Du ansöker enkelt direkt på www.karisma.se .